JOM STEP UP THE GAME: improve kecergasan kita lagi dan lagi

suamisihat

Solusi untuk setiap Lelaki prihatin

Diformulasikan oleh Doktor Pakar, menggunakan teknologi Physta® Tongkat Ali, dan 5 herba lain. Bagus untuk keremajaan kesihatan lelaki & tenaga harian anda.

Kesihatan dah berkurang sedikit demi sedikit.

Dah tak macam 20-an dulu. Perasan kan?

Ini masalah yang biasanya berlaku, seiring dengan umur yang meningkat:-

ANDA PUN MESTI DAH PENAT KAN…

KAMI FAHAM APA YANG ANDA SEDANG LALUI

  • Setiap kali nak bersama, anda rasa kurang yakin, samada zakar anda boleh mengeras sepenuhnya ataupun tidak.

  • Kadangkala susah nak buat tusukan. Kacau mood betul. Si Dia pun stress

  • Ketika bersama, kekerasan jadi tak konsisten. Cepat betul jadi lembik. Nak naik balik, memang makan masa yang lama.

  • Sejak kebelakangan ini, aktiviti anda bersama isteri jadi semakin kurang nikmat. Isteri pun segan-segan nak bagitahu.

  • Umur belum lagi 60-an, tapi dah rasa badan tak ‘sedap’ macam dulu. Dari segi kecergasan, sehinggalah nafkah batin – memang ada rasa berkurang sedikit demi sedikit.

  • Rasa maruah tercabar – sebab tak dapat bagi nikmat terbaik kepada Si Dia.

  • Rasa insecure sebab takut dibanding-bandingkan dengan lelaki lain.

  • Dulu ketika muda-muda, memang ada amalan onani & kurang jaga pemakanan. Tak sangka sekarang baru rasa kesannya betul-betul.

  • Melayan rasa stress, sebab rasa diri sendiri masih di tempat yang sama berbulan-bulan.

  • Anda rasa takut & risau, kalau masalah ini terus melanda & dibiarkan, akan menyebabkan masalah mati pucuk total berlaku. Semoga dijauhkan.

Tapi, Kenapa Masalah di atas Semakin Kerap Berlaku?

Secara saintifiknya, bila dah semakin berumur, memang hormon lelaki kita (TESTOSTRON) akan berkurang.

Ini menyebabkan semua ‘fungsi lelaki kita turut sama merudum – sedikit demi sedikit.

Dari segi kesihatan umum, sehinggalah batin. Memang terasa pengurangannya.

Namun, Jangan dibiarkan Kadar Testostron terus menurun,

TAKUT JADI LEBIH TERUK

Kalau tak diselesaikan segera, akan mengundang kepada isu yang lebih besar.


Kita perlu berikhtiar segera.

Now Or Never

Masa depan kesihatan kita, bergantung kepada mindset & tindakan kita pada hari ini.

Masalah ini takkan ‘tiba-tiba selesai’, melainkan ada ‘force‘ yang menyelesaikannya.

YA, KAMI FAHAM PERASAAN ANDA..

Setiap hari, kami mendengar keluhan para suami sama seperti anda

Dan harapan mereka semua hanya satu…

“InsyaAllah, semoga suatu hari nanti, saya boleh mantapkan batin semula, kekerasan semakin baik, isteri pun semakin hormat“

MUNGKIN ANDA DAH PUN BUAT SEMUA IKHTIAR INI…

  • Dah pernah cuba pelbagai ubat kuat yang pernah diiklankan di social media
  • Pernah nak cuba urut batin,
  • Sapu minyak lintah/dhab/tradisional lain. Rupanya baru tahu iklan mereka hanya janji palsu & overclaim.
  • Minum rebusan akar kayu, rupanya kurang efektif – disebabkan banyak khasiat dah hilang, disebabkan proses rebusan (haba tinggi)

Semuanya dah buat, Tapi langsung tiada kesan positif!

Yang dapat hanyalah membazir duit + masa je..

Rasa stress sebab terpilih jalan yang salah.

Isteri pun duk perli-perli – sebab kita tertipu, & masih belum capai prestasi yang diinginkan.

Sakit hati kan?

JADI, MACAM MANA KALAU KAMI GUIDE ANDA, UNTUK SELESAIKAN MASALAH INI?

    Alternatif ini lebih Selamat, Mudah, dan Berkesan.

    Ramai Suami yang dah amalkannya. Dah 6 tahun di pasaran.

    Ianya hasil kajian Doktor Pakar Sakit Tuan (Dr. Ismail Tambi)

    Selepas ini, anda akan dapat sokongan komuniti yang tak berbelah bahagi.

    Anda juga ada access kepada Klinik & Komuniti kami pada bila-bila masa.

    Paling penting, produk kami banyak review positif & repeat orders.

      ⭐5258 Reviews

      MEMPERKENALKAN…

      Tonton Video ringkas di atas. Dr. Ismail Tambi (Pakar Kesihatan Lelaki) kongsikan kepada anda tentang ‘umphh‘ hasil daripada pengamalan Men’s Formula.

      Hasil kajian Doktor Pakar

      Supplemen Kesihatan Lelaki

      Amalkan 1 Kapsul sehari

      Terjamin Selamat (No. KKM MAL16020012T)

      Untuk Kesihatan & Tenaga Lelaki

      PREMIUM: YANG TERBAIK DARIPADA YANG TERBAIK

      Selamat. Terbukti Klinikal. Saintifik

      Ini Video ringkas penerangannya.

      Semua bahan aktif yang digunakan, adalah 100% herba, selamat digunakan, & berasaskan kajian saintifik terkini. Ini bukan seperti iklan produk kuat pelik-pelik, yang anda nampak sebelum ini.

      SEDIKIT DEMI SEDIKIT,

      Anda akan rasakan perubahan Testostron yang ketara*

      ————————–

      Disclaimer: Kesan postifnya adalah berbeza-berbeza mengikut individu, bergantung kepada faktor kesihatan, umur, gaya pemakanan, dan konsistensi pengambilannya.

      —————————-

      BACKED BY SCIENCE,

      CONSUMED BY PROFESSIONALS

      LIHAT TESTIMONI & FEEDBACK PENGGUNA DI BAWAH

      Ini Review daripada Usahawan Berjaya.

      Sebagai COO FarmFresh, Tuan Azmi Zainal tetap mengutamakan kesihatannya walaupun schedule harian yang sibuk sebagai businessman.

      Semestinya dengan Mens Formula!

      Abang Mr. Universe kita, Sazali Samad.

      Mengesyorkan Men’s Formula Biotropics. Sayangi pasangan anda.

      Di mana jua anda berada, konsisten amalkan 1 kapsul sehari.

      Sebagai YouTuber terkenal & peniaga yang mempunyai schedule harian yang aktif, perlu berfikir untuk video content lagi,

      DD Chronicle memilih untuk amalkan Mens Formula – pilihan terbaik untuk setiap lelaki di pertengahan usia.

      Tanggungjawab pagi & malam!

      Testimoni daripada Ust Hj Zulhazwan.

      Mens Formula ini bukan hanya untuk kesihatan, malah untuk stamina & tenaga harian.

      ————————–

      Disclaimer: Testimoni, review & feedback di bawah merupakan daripada pengguna-pengguna sebenar Men’s Formula Biotropics. Kesan postifnya adalah berbeza-berbeza mengikut individu, bergantung kepada faktor kesihatan, umur, gaya pemakanan, dan konsistensi pengambilannya.

      —————————-

      TERBUKTI SECARA KLINIKAL

      Apa yang membuatkan Men’s Formula begitu berkesan?*

      Ianya Sains, bukannya ‘Magik’

      Men’s Formula menggunakan Tongkat Ali yang diekstrak menggunakan teknologi tinggi yang dipanggil PHYSTA. Teknologi ini telah mendapat pengiktrafan dari Eropah, Jepun dan Amerika.

      Ia juga telah menjalani pelbagai penyelidikan klinikal untuk pastikan keberkesanan, keselamatan bagi memberi banyak manfaat kepada Prestasi Lelaki.

      Men’s Formula juga telah melalui ujian klinikal yang dijalankan secara rawak untuk memastikan kualitinya ‘gold standard’ setiap kali pengeluaran.

      Nombor-nombor paten:-

      US PATENT : US 7132 11782

      EUROPE PATENT : EP 1 313 491 B1

      JAPAN : JP 560 7013

      MALAYSIA PATENT : MY 134 8876

      Senarai Sijil
      Pengiktirafan
      Men’s Formula Biotropics

      Kelulusan Oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

      Men’s Formula berdaftar di bawah KKM dengan taraf pharmaceutical products.

      Nombor pendaftaran: MAL16020012T

      Untuk kepastian, boleh cek di laman web rasmi KKM di sini.

      Pengiktirafan Halal oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM).

      Biotropics Men’s Formula diiktiraf HALAL oleh JAKIM

      Nombor rujukan Halal: JAKIM/(S)/(22.00)/492/2/ 1 015-11/2009

      Untuk kepastian, boleh cek di laman web rasmi JAKIM di sini

      Biotropics Malaysia Bhd disahkan Selamat & menepati Piawaian Antarabangsa oleh USFDA – International Food Administration

      Satu-satunya pengeluar herba bertaraf klinikal di Asia Tenggara yang diluluskan oleh USFDA – badan berdaftar antarabangsa yang menilai keberkesanan produk-produk herba farmaseutikal.

      FDA Regisration No : 17398346178

      Untuk lihat FDA certificate yang rasmi, boleh ke sini nanti.

      Lioyd’s Register Quality Assurance for Food Management System ISO22000:2005

      Good Manufacturing Practice Licence,

      Ministry of Health Malaysia

      standards malaysia

      Tongkat Ali Standard MS 2409:2011

      Pensijilan BIR Badataz Igud Rabbonim Kosher

      Dapatkan Mens Formula Sekarang

      Dan sertai Movement SuamiSihat bersama-sama 34,000 Lelaki yang lain.

      Kami sudah 6 Tahun di Malaysia & Singapore, serta terus konsisten meningkatkan kesedaran serta Improve Kesihatan Lelaki.

      Supplemen | Klinik Lelaki | Kaunseling

      MEN’S FORMULA SANGAT BERKESAN…

      Sehinggakan, jika ia tak membantu anda tingkatkan tahap kesihatan, selepas anda amalkan selama 60 hari, mengikut Ebook guideline penggunaan Men’s Formula yang kami tunjukkan…

      Anda berhak dapat 100% jaminan pulangan wang!

      Anda dapat jaminan sekuat ini kerana kami ada bukti & pengalaman membantu ramai suami yang mempunyai masalah SAMA SEPERTI ANDA sebelum ini dan berjaya membuktikan Men’s Formula ini memang TERBUKTI BERKESAN!

      Bukan itu Sahaja.

      Ini 7 Bonus istimewa yang akan dapat kalau anda beli sekarang

      *Stok terhad. Sementara stok masih ada sahaja.

      FREE SUPPORT KOMUNITI

      Haa..ini yang Special. Kini Anda boleh berforum dan berkongsi ilmu rumahtangga dengan “otai-otai” dalam Channel Telegram ini

      MONEY BACK GUARANTEE

      Kalau produk tak sampai ke rumah anda, kami akan pulangkan semula wang.

      FREE NU CAFFE

      Percuma brand kopi Tongkat Ali Premium tanpa gula! Kopi Sihat & berkhasiat untuk lelaki

      EXTRA PRIVACY

      Orang lain takkan tahu. Kami bungkus produk tersebut, sebelum dimasukkan ke dalam parcel.

      MEN'S HEALTH CLINIC CONSULTATION

      Ini paling awesome. Kami memang serius nak tingkatkan performance kelelakian anda. Ini sesi 1-on-1, terus dengan doktor kami di Klinik SuamiSihat. Selepas ini, memang anda akan faham tips & tricks untuk ‘tune’kan performance mengikut fizikal & kesihatan sedia ada anda.

      **Pakej ini percuma untuk pembelian 3 botol Mens Formula ke atas sahaja.

      DAPATKAN MANFAATNYA

      SEKARANG

      RASAKAN KEPADUANNYA LAGI & LAGI 

      PAKEJ 3

      3 Unit Men’s Formula

      (Jimat RM90)

      RM480

      RM390

      ✔️ 3 Unit Men’s Formula
      ✔️ FREE 90 days Support by Adi Suamisihat

      ✔️ FREE 5 Sachet Nu-Caffe
      Tongkat Ali (bernilai RM30)

      ✔️ FREE Dr MIT Ring (bernilai RM50)

      ✔️ FREE Bungkusan extra privacy
      ✔️ FREE Ebook Posisi
      ✔️ FREE untuk sertai Komuniti Pengguna Mens Formula & SuamiSihat di Telegram

      ✔️ FREE consultation kesihatan lelaki bersama Dokror di SS Clinic (bernilai RM150)

      PAKEJ 2

      2 Unit Men’s Formula

      (Jimat RM40)

      RM320

      RM280

      ✔️ 2 Unit Men’s Formula
      ✔️ FREE 60 days Support by Adi Suamisihat

      ✔️ FREE 3 Sachet Nu-Caffe
      Tongkat Ali (bernilai RM18)

      ✔️ FREE Bungkusan extra privacy
      ✔️ FREE Ebook Posisi
      ✔️ FREE untuk sertai Komuniti Pengguna Mens Formula & SuamiSihat di Telegram

      PAKEJ 1

      1 Unit Men’s Formula

      (Jimat RM10)

      RM160

      RM150

      ✔️ 1 Unit Men’s Formula

      ✔️ FREE 2 Sachet Nu-Caffe
      Tongkat Ali (bernilai RM12)

      ✔️ FREE Bungkusan extra privacy

      Kami menerima Kad Kredit/Debit & FPX

      Pembayaran adalah secara online.

      Kalau anda lebih biasa beli di WhatsApp, klik sini.

      © 2021 Suami Sihat (M) Sdn Bhd. All Righs Reserved.

      DISCLAIMER: THIS WEBSITE IN NO WAY IS AFFILIATED WITH FACEBOOK OR ANY FACEBOOK ENTITIES. ONCE YOU LEAVE FACEBOOK THE RESPONSIBILITY NO LONGER IS ON THEIR SITE. WE MAKE EVERY ATTEMPT TO CLEARLY STATE AND SHOW ALL PROOF. WE DO NOT SELL YOUR EMAIL OR ANY INFORMATION. CAN SPAM COMPLIANT. IF YOU HAVE ANY QUESTIONS PLEASE FEEL FREE TO CONTACT US. ALL TRADEMARKS AND LOGOS ARE THE PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS. THIS SITE AND THE PRODUCTS AND SERVICES OFFERED ON THIS SITE ARE NOT ASSOCIATED, AFFILIATED, ENDORSED, OR SPONSORED BY ANY BUSINESS LISTED ON THIS PAGE NOR HAVE THEY BEEN REVIEWED TESTED OR CERTIFIED BY ANY OTHER COMPANY LISTED ON THIS PAGE. THE RESULTS SHOWN ARE NOT TYPICAL AND RESULTS WILL VARY BASED ON YOUR MARKET, YOUR EFFORTS, COMPETITION AND MANY OTHER FACTORS OUTSIDE OF OUR CONTROL.