JOM STEP UP THE GAME: improve prestasi batin kita lagi dan lagi

Solusi untuk setiap suami prihatin

Diformulasikan dengan teknologi Physta® Tongkat Ali, dan gabungan 5 herba terbaik lain yang bagus untuk keremajaan kesihatan lelaki & tenaga harian anda.

PENERAJU SUPPLEMEN HERBA UNTUK PRESTASI SUAMI NO.1 DI MALAYSIA

MEN’S FORMULA BIOTROPICS Disyorkan Oleh Pakar

Dr. Ismail Tambi(Pakar Sakit Tuan Malaysia’s Clinical Andrologist) sendiri mengakui autoriti produk Men’s Formula ini.

Khusus untuk setiap suami yang prihatin terhadap kesihatan kelelakian mereka serta menginginkan peningkatan kepada prestasi siang & malam.

MEN’s FORMULA
BIOTROPICS

Supplement untuk meningkatkan kesihatan kelelakian, prestasi seharian dan kecergasan badan. Selamat untuk digunakan dan diperkaya dengan pelbagai khasiat semula jadi.

★★★★★

“Apa yang saya boleh kata, Men’s Formula ni memang terbaik. Antara perubahan yang sangat ketara adalah awang rasa semangat bila bangun tidur. Nak kata perubahan tu memang ketara sangat. Rasa ringan, tak mudah lesu..”

Borhan M

PRODUK YANG DIIKTIRAF DUNIA

Men’s Formula menggunakan Tongkat Ali yang diekstrak menggunakan teknologi tinggi yang dipanggil PHYSTA. Teknologi ini telah mendapat pengiktirafan dari Eropah, Jepun dan Amerika.

Lioyd’s Register Quality Assurance for Food Management System ISO22000:2005

Good Manufacturing Practice Licence, Ministry of Health Malaysia

Tongkat Ali Standard MS 2409:2011

Pensijilan BIR Badataz Igud Rabbonim Kosher

Pengiktirafan Halal  oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM)

Disahkan Selamat & Berkesan oleh USFDA–International Food & Drug Administration

Lioyd’s Register Quality Assurance for Food Management System ISO22000:2005

Good Manufacturing Practice Licence, Ministry of Health Malaysia

Tongkat Ali Standard MS 2409:2011

Pensijilan BIR Badataz Igud Rabbonim Kosher

Pengiktirafan Halal  oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM)

Disahkan Selamat & Berkesan oleh USFDA–International Food & Drug Administration

“Anda jangan salah faham, produk ini bukanlah untuk selesaikan masalah kronik anda. Men’s Formula adalah supplement untuk memberikan khasiat terbaik jangka masa panjang anda. Imunisasi badan pun semakin baik “

Dr Ismail Tambi(Pakar Sakit Tuan)

Mens Formula X Dr. Ismail Tambi

MEN’S FORMULA BIOTROPICS Disyorkan Oleh Pakar

Dr. Ismail Tambi(Pakar Sakit Tuan Malaysia’s Clinical Andrologist) sendiri mengesahkan Men’s Formula ini.

ANTARA SIJIL PENGIKTIRAFAN:

KKM Mens Formula plain (1)

Siji KKM: MAL16020012T

Halal Mens Formula

Siji KKM: MAL16020012T

FDA Biotropics Certificate

Siji KKM: MAL16020012T

Men’s Formula telah pun menjalani pelbagai penyelidikan klinikal & saintifik untuk menjamin keberkesanan serta keselamatan pengguna.

Sesuai bagi mereka yang mementingkan fokus ketika bekerja sepanjang hari dan ketika berada bersama isteri. Ini amat penting bagi memastikan anda dapat kekal aktif sepanjang masa. Sentiasa bersedia di apa jua cabaran yang datang.

BAHAN UTAMA

6 Herba Utama Men’s Formula

Tongkat Ali

Mengandungi bahan aktif yang boleh memberi khasiat terhadap peningkatan hormon kelelakian, melegakan tekanan, & meningkatkan sistem tubuh.

 George, A. et al. (2018)

Devil Thorn

 Mempunyai khasiat yang boleh meningkatkan kesihatan batin. Berdasarkan kajian ianya juga mampu mengurangkan risiko kolesterol dalam badan.

Roaiah, M. F. et. al. (2015)

Horny Goat

Mampu untuk merawat sakit kelamin dan mampu untuk menambahkan ereksi dan mencegah penyakit buah pinggang. 

 Qureshi, M. et. al. (2017)

Maca Root

Meningkatkan libido dalam badan dan menambahkan kesuburan pada kualiti sperm. Juga mampu mengecilkan saiz prostat.

Gonzales, G.F et al. (2016)

Cordyceps

Meningkatkan prestasi dan stamina badan, anti-penuaan, mengawal gula dan untuk kesihatan jantung.

 Chen, S  et. Al. (2010)

Ginseng

Memulihkan rasa lemah badan dengan memberikan tenaga extra, menguatkan organ, & meningkat fungsi mental

De Andrade, E. et. al. (2007)

TESTIMONI

Apa kata mereka yang telah mencuba Men’s Formula

“Satu kapsul sehari dah cukup, supplement terbaik untuk lelaki. Dah berminggu saya amalkan. Kemana-mana saya pergi, wajib bawa sebotol. Memang power”

Sazali Samad | Jaguh Bina Badan Negara

“Men’s Formula daripada biotropics memang terbaik. Badan rasa segar dan minda lebih tenang. Saya amalkan selalu untuk dapatkan kesan yang paling mujarab”

Hj Zulhazwan Ismail | Ustaz

“Produk yang berdaftar & ada kelulusan. Memang badan rasa cergas dan tambah tenaga. Stamina pun makin naik dah. Lebih bertenaga berkerja & di rumah.

DD CHronicle | Youtuber

“Saya amalkan Men’s Formula setiap hari. Saya ni memang perlukan tenaga lebih, sebab saya kerja dari pagi sampai malam. Tenaga memang kena ada selalu..”

En. Azmi Zainal | CEO FARM FRESH

“Men’s Formula memberikan saya tenaga tambahan setiap hari untuk kekal aktif, cergas dan bertenaga sepanjang hari”

Fikri | Engineer

“So far Alhamdulillah, selepas 2 minggu guna, stamina memang makin tinggi. Sebelum ni kalau hiking atau jogging, lepas balik je mesti terus mengantuk. Tapi sekarang mampu lagi berjaga sampai pagi..”

Fareez | Blogger & Hiker

Produk ini 100% selamat tanpa risiko bahan kimia merbahaya. Kesan ketara seawal 7-21 hari secara semula jadi.

Dapatkan Men’s Formula Biotropics, demi kepuasan anda & isteri. Pulihkan tenaga & prestasi anda demi kebahagian keluarga

 

BERAPA HARGANYA?

Bundle Men’s Formula untuk anda yang inginkan prestasi kesihatan tiptop

Penghantaran pantas dan perbungkusan ekstra privasi.
Jaminan 100% pulangan wang jika barangan tidak sampai kepada anda.

Lebih selesa Order melalui WhatsApp?

Whatsapp Kami sekarang

ADA SOALAN?

FAQ( Frequently Asked Questions)

Bagaimana Cara Pengambilan Men's Formula

Ambil 1 biji 1 hari selepas makan. Seeloknya selepas makan sarapan atau tengah hari.

Berapa Lama Kesan Akan Dapat?

Dalam 7-14 hari bergantung kepada tahap kesihatan & gaya hidup

Satu Botol Tahan Berapa Lama?

Satu botol boleh bertahan selama 30 hari. Pastikan konsisten pengambilannya.

Siapa Boleh Guna Men's Formula ini?

Setiap lelaki yang ingin tingkatkan kesihatan batin & libido

Men's Formula Boleh Merawat Penyakit?

Men’s Formula Biotropics bukannya ubat – sebaliknya adalah supplemen (makanan tambahan). Ianya membantu para suami meningkatkan prestasi batin & libido.

Ada Kesan Negatif Tak?

Men’s Formula Biotropics dijamin 100% tiada membawa kesan negatif. Akan tetapi, jika sesorang pengguna itu sedia ada menghidap penyakit kronik/masalah kesihatan tertentu, anda disyorkan bertanya kepada doktor anda terlebih dahulu.

Copyright 2022 © SuamiSihat.com.my (1403044-V)