Portal Kesihatan Lelaki No. 1 Malaysia

One Stop Centre untuk anda Suami yang Berani. Kami sediakan pelbagai solusi; baik dari segi kekerasan, ketahanan lama, sehinggalah komunikasi rumahtangga.

Ebook SuamiSihat 40an

Ebook Percuma

Ebook SuamiSihat 40an

Ebook Percuma

Ebook SuamiSihat 40an

Ebook Percuma

Jom Kami Bantu

APAKAH SITUASI ANDA?

Kami juga menyediakan platform untuk mereka yang ingin bertanya & menyuarakan pendapat berkenaan isu rumahtangga, serta isu kesihatan lelaki. Setiap kemusykilan yang diajukan, akan terus diperbincangkan secara terus.

SUAMISIHAT – Portal Kesihatan Suami No.1 Malaysia

SEPERTI YANG TERPAPAR DI

Kolaborasi Kami

Update terkini

VIDEO Commercial Men’s formula oleh suamisihat

Tenaga pagi, tenaga malam. Sebagai suami, kita mana boleh bagi alasan. Perlu sentiasa bersedia tatkala diperlukan.

Update terkini

VIDEO Commercial Men’s formula oleh suamisihat

Tenaga pagi, tenaga malam. Sebagai suami, kita mana boleh bagi alasan. Perlu sentiasa bersedia tatkala diperlukan.

Best Seller Kami

Produk kesihatan lelaki yang berwibawa, tanpa kesan sampingan, lulus KKM & sijil Halal JAKIM. Bukan seperti produk overclaim lain, produk kami telah mendapat pengiktirafan pakar kesihatan yang bertauliah, serta telah menjadi pilihan utama suami-suami di Malaysia.

Men’s Formula

Xgene Royale

Men’s Formula

KLINIK LELAKI SUAMISIHAT

Kami faham kehendak para lelaki. Sekarang lebih mudah untuk anda improve kesihatan & prestasi suami. Cepat, mudah, privasi & berkesan.

KOPI TONGKAT ALI PREMIUM

Sekali hirup, pasti hari-hari anda berlalu dengan lebih terang. Ibarat cahaya bulan purnama di malam Jumaat.

Men’s Formula

Produk Lelaki

Lain-lain Produk Lelaki

Tambah produk lain untuk tingkatkan lagi prestasi Suami. Lebih perform di tempat kerja, & di malam hari nanti.

Review Dari Pelanggan Kami

“Dah berminggu saya amalkan. Kemana-mana saya pergi, wajib bawa supplemen ni. Power”

Setiap hari, memang saya amalkan sebiji Men’s Formula, terutama sekali time bercuti, memang tak lupa. Ia buat saya kekal bertenaga, cergas, dan tak mudah lesu.

Sazali Samad

Jaguh Bina Badan Negara

“Portal yang lengkap dengan info kesihatan buat kaum lelaki.”

Sebelum ni, tak tahu mana nak cari tempat nak tanya tentang masalah kesihatan lelaki. Nasib baik jumpa channel Komuniti SuamiSihat, semua kemusyikilan dijawab dengan cepat je.

Adlan Khalidi

Usahawan, Dezeek Media

“Baru 7 hari makan Men’s Formula, dah dapat kesannya.”

Dah umur 40 tahun lebih ni, baru sedar tenaga bukan untuk malam sahaja, untuk siang pun perlu tenaga yang mencukupi, baru boleh bawak sampai malam.  Terbaik Physta® Men’s Formula.

Dd Chronicle

Online Influencer

DAPATKAN NASIHAT DARI

Pakar Kesihatan Lelaki SuamiSihat

DR. Roland

Penasihat Perubatan SuamiSihat

SuamiSihat Shop

Idham Fitri (Adi)

Co-Founder SuamiSihat

Dr Ismail Tambi suamisihat

DR. ISMAIL TAMBI

Penasihat Perubatan SuamiSihat

Misi & Perjuangan Kami Di SuamiSihat

Tak pasti lagi apa YANG ANDA PERLUKAN?

Jom sembang di Whatsapp untuk kami kenal pasti apa masalah anda. Kami akan bagi mana solusi yang terbaik untuk anda.

Contact us

Call: 03-5626 0031
Email: [email protected]

About Us

Return & Refund Policy

Shipping Policy

Secure Payment

Privacy Policy

Terms & Condition

Copyright 2022 SuamiSihat (M) Sdn. Bhd. (1403044-V)