Masihkah anda ingat kali pertama anda guna cara goda isteri masa kenal isteri anda dulu?

.

Adakah anda kenal isteri anda di kelas di fakulti yang sama?

.

Atau adakah anda kenal pasangan anda dari media sosial ?

.

Masih ingat Teknik-teknik cara goda isteri? Huhu..

.

.

“ dulu lain bro , dulu belum kahwin senang nak pikat, sekarang dah serumah lain sikit “

.

Iya betul tu.

.

Sekarang anda dan pasangan telah anjak ke fasa umur yang lain berbanding masa umur masa awal-awal kenal dulu.

.

Kenapa nak tahu cara goda isteri ni ? Penting ke?

.

Pasangan kita adalah antara jantung hati kita, insan yang tukarkan rumah kepada kediaman, barang basah kepada makanan hangat, perkahwinan kepada keluarga bahagia.

.

Oleh itu cara goda isteri ini kena praktis selalu supaya isteri rasa dihargai dan disayangi.

.

.

 

.

7 tips Cara Goda Isteri yang Boleh Anda Praktiskan

.

Cara Goda Isteri – Zahirkan Sifat Penyayang Sebelum Berasmara

.

Seharian tidak bersama pasangan anda dari pagi sehingga ke petang disebabkan kesibukan mencari nafkah membuatkan pasangan anda rindu untuk bersama anda.

.

Dalam sehari 8 jam rindu itu anda boleh balas dengan satu kenyitan mata.

.

Zahirkan rasa sayang, ini antara cara goda isteri yang efektif. Sebelum anda terus melakukan aktiviti di ranjang, step by step dari bahasa tubuh badan anda.

.

Kenyitan mata, kemudian urutan badan dari bahu ke leher.

.

satu kenyitan mata , bahasa tubuh badan yang kuat.

.

Isteri anda pasti rasa hangat dan dikasihi, rindu seharian menanti anda terbalas.

.

Dan tika itu jika anda mulakan apa jua bentuk asmara bersama isteri anda, anda akan terima 500 kali ganda lebih baik dari sebelumnya!

.

 

.

 

Cara Goda Isteri – Tawarkan Sesuatu yang selain Kegagahan Anda

.

Tidak dinafikan anda hebat di ranjang. 1 jam atau 2 jam atau berkali-kali round dalam melakukan hubungan kelamin bersama isteri, tapi itu bukan cara goda isteri yang efektif.

.

Gif Mens Formula

.

Lakukan atau tawarkan aktiviti kecil seperti ini kepada isteri anda

.

  • Basuh Kereta Isteri – aww, isteri mana yang tidak cair hati
  • Basuh pinggan mangkuk jika ada – dari pening kepala dan rasa nak berleter, pakai apron , ambil span dan cuci pinggan mangkuk di singki. Sang isteri pasti tersenyum.
  • Belanja isteri ke spa – Sambil-sambil isteri sedang ke spa , anda boleh bawa anak-anak berjalan. Sambil menyelam minum air. Isteri dua kali tergoda dengan kesungguhan anda.

.

Jika anda boleh lakukan ini, tidak pelik jika anda balik kerja tengahari esok, anda boleh dapat satu cumbuan percuma pada adik anda.

.

Menarik, bukan?

.

 

.

Cara Goda Isteri – Bertanya Soalan

.

.

Isteri kita adalah manusia, isteri kita adalah seperti kanak-kanak.

.

Cuba tanya pada isteri bagaimanakah dia pada hari ini.

.

Kemudian dengar. Jika isteri kita suri rumah sekali pun, tanyakan sahaja apa yang isteri lakukan atau fikirkan hari itu.

.

Apabila isteri sedang mula bercerita, pandang dari mata ke mata, kemudian anggukkan kepala.

.

Jika televisyen sedang dibuka, tutup dulu.

.

Perkara kecil seperti ini memainkan peranan penting, seolah-olah membuatkan isteri rasa dilayan seperti permaisuri walaupun duduk seharian mengemas rumah!

.

**Boleh juga baca selepas ini: Cara Foreplay supaya sex anda selepas itu lebih ghairah

.

 

.

Cara Goda Isteri – Paling Efektif , Buat Isteri Ketawa!

.

Buat isteri ketawa! Ini adalah cara goda isteri paling ramai suami suka.

.

Tapi tanya pada diri anda, bilakah kali terakhir anda buat isteri anda ketawa?

.

Nak tak saya kongsikan kisah kecil yang boleh anda bawa ke rumah dan buat isteri anda ketawa juga?

.

mulakan bercerita dan buat lawak kisah dongeng atau apa-apa sahaja

.

.

Kisah Beli Barang ( lawak bodoh )

  • Suatu hari ketika pulang dari kerja , isteri saya telah pesan untuk belikan extension wire. Selepas beli wayar , saya duduk baring di sebelah isteri dan ceritakan kisah dongeng macam mana saya beli extension wire ini.
  • Saya menjelajah dari Kuala Lumpur sehingga ke Shah Alam cari extension wire tetapi semua kedai tutup. Saya tak putus asa, saya pergi ke KLIA dan book tiket untuk ke Langkawi nak cari extension wire ( kisah ini makin merepek ) . Saya minta izin pak guard untuk bawa kereta masuk ke kapal terbang.
  • On the way terbang, pintu kapal terbang terbuka lalu kereta saya dan saya terjatuh betul2 tepat kedai Family Store belakang rumah.
  • Lalu saya pun beli extension wire dan balik  rumah. Isteri saya sungguh mendengar dan rasa lucu sebab apa yang dia pinta beli benda kecil tapi kisah dongeng mengembara membeli barang yang dia pinta jadi seronok dengar. Hahahaha merepek kan cerita ini?

.

sila ketawa, hahahaha , anda bercerita untuk goda isteri anda

.

Selepas kisah ini saya ceritakan, terbahak-bahak isteri saya ketawa.

.

Bukan kerana kisah itu yang lucu tapi usaha yang bersungguh-sungguh saya untuk ceritakan kisah dongeng kepada isteri. Isteri ini ibarat kanak-kanak.

.

Manjakan si dia.

.

 

.

Cara Goda Isteri – Jadi Mat Over seminggu atau sebulan sekali

.

Mat Over ini selalu istilah yang pernah terjadi pada kita dulu-dulu waktu bujang bila kita nak goda isteri kita masa dulu-dulu.

.

.

Ajak isteri anda dating, tetapi pastikan anda dalam keadaan yang betul-betul bersedia.

.

Wangian yang harum , pakaian yang segak , wajah yang rapi , misai dan janggut yang digunting rapi.

.

Anda kelihatan gah seperti putera mahkota di mata isteri.

.

.

Jadikan isteri anda seperti “princess” dalam cerita Disney yang selalu menanti Prince Charming hadir.

.

Anda Mat Over tapi hakikatnya di mata isteri anda Putera dari Syurga kerana layanan anda pada si dia.

.

 

.

Cara Goda Isteri – Cuba Sentuh tapi Jangan Raba!

.

jangan raba bila isteri sedang lakukan kerja!

.

Jika anda nak bergurau senda dengan isteri, pastikan ini bukan salah satu dalam list anda.

.

Sedang isteri berjalan membawa pakaian kotor, anda meraba payudara isteri.

.

Itu adalah perkara yang paling mengjengkelkan yang dirasai isteri.

.

Jika anda ingin memulakan foreplay sex dengan isteri, cara goda isteri bermula dari anda bantu letakkan baju / pakaian kotor tadi ketepi atau bantu basuhkan sehingga habis.

.

Kemudian belai tangan isteri lalu bawa ke ruangan bilik mandi.

.

Buka pakaian satu persatu dan mandi buih bersama.

.

Mulakan sentuhan sensual sedikit demi sedikit.

.

Bukan dengan meraba seperti awal-awal tadi.

.

Isteri pasti tergoda, rasa dihargai kerana anda yang bersifat semakin romantik!

.

 

.

Cara Goda Isteri – Berikan Kejutan Seperti Hari Pertama Perkahwinan

.

Masihkah anda ingat bagaiman sopan santunnya anda ketika hari pertama anda nikah bersama pasangan anda?

.

Makanan isteri pun anda tolong hidangkan, kerusi duduk isteri anda tolong tarikkan berikan isteri duduk dahulu.

.

Kemudian dengan suasana jeling menjeling manja ketika makan.

.

.

Praktiskan.

.

Tidak perlu buat selalu tetapi cukup jika anda boleh buat sekurang-kurangnya seminggu sekali atau sebulan sekali.

.

Selepas makan pula, anda bantu isteri cuci pinggan mangkuk dan lapkan meja makan.

.

Tak pelik jika sedang anda duduk-duduk di sofa, seluar anda tiba-tiba terlucut.

.

Anda tahu apa akan berlaku selepas itu.

.

Mudahkan 7 tips cara goda isteri yang boleh anda praktiskan.

.

Ianya tidak sukar bahkan suami segak sentiasa mahukan terbaik untuk pasangan.

.

Isteri kita adalah penyeri hidup kita.

.

Berseorangan membuatkan kita rasa sesak tapi kerana isteri ada, seisi bumi ini rasa cukup kerana dia ada.