Tahu tak dalam kalangan si isteri, antara topik yang paling kerap dibincangkan adalah cara puaskan isteri?

.

Bagi para isteri, tiada bezanya dengan para suami kerana hal dalam selimut turut dibincangkan sesama mereka.

.

Ada juga si isteri yang menceritakan pengalaman best dan juga pengalaman tak best dengan rakan-rakan mereka.

.

Cara Puaskan Isteri

.

Jika ada malam yang mereka tidak merasa kepuasan yang sepatutnya, pasti akan dikongsikan dengan rakan mereka.

.

Jatuh lah saham anda kalau perkara tersebut diketahui oleh orang lain.

.

Mungkin anda merasakan cara puaskan isteri memerlukan anda untuk bertahan selama berjam-jam.

.

Jadi, anda pun cuba kombinasi posisi seks dan juga foreplay untuk memanjangkan lagi tempoh anda bersama dengannya.

.

Tapi percaya tak jika anda melakukan sedemikian, ada kemungkinan juga untuk isteri anda tidak berasa puas?

.

Jangan risau kerana dalam perkongsian kali ini, kami akan kongsikan dengan anda cara puaskan isteri dengan cepat secepat 15 minit.

.

Baca Juga : Suami Isteri Bersetubuh – Tips Supaya Aktiviti Romen Anda Lebih Hangat

.

.

Cara Puaskan Isteri 15 Minit

.

Cara Puaskan Isteri

.

Memang tak dinafikan bahawa agak sukar untuk anda menguasai skil ini.

.

Jika anda berjaya, sesi selama 15 minit ini akan membuatkan isteri anda kekal merasai nikmatnya walaupun 2 jam sudah berlalu.

.

Tak percaya yang ia sangat berkesan dan boleh dilakukan?

.

Dalam satu kajian yang disiarkan didalam Journal of Sexual Medicine, purata masa yang diperlukan oleh wanita untuk mengalami orgasm adalah 13.41 minit.

.

Jadi, jika anda memerlukan masa yang lebih lama, ia bermaksud cara anda melakukannya adalah salah.

.

Tapi mungkin anda fikir kenapa kena rushing kan?

.

.

Hanya disebabkan oleh anda mampu untuk buatkan pasangan anda orgasm dalam masa kurang daripada satu episod drama di Netflix tak bermaksud anda kena buat macam tu kan?

.

Disinilah kesilapan yang biasa dilakukan oleh lelaki.

.

Hal ini kerana berdasarkan satu lagi kajian yang disiarkan didalam Journal of Sexual Medicine, pakar terapi seks telah ditanya berapa lama satu sesi harus bertahan.

.

Menurut kajian yang dilakukan oleh pakar terapi seks tersebut, sesi yang berlangsung diantara 10 ke 30 minit dikatakan terlalu lama.

.

Tempoh yang ideal adalah sekitar 7 ke 13 minit sahaja.

.

Dengan cara yang bakal kami kongsikan ini, anda masih ada lebihan 2 minit untuk berikan kenikmatan yang luarbiasa buat pasangan anda.

.

.

1. Mulut ke Mulut

.

Cara Puaskan Isteri

.

Tiga minit pertama daripada 15 minit ini anda patut luangkan untuk mencium pasangan anda.

.

Kajian yang dilakukan di Lafayette College di Amerika Syarikat mendapati bahawa ciuman mampu mengurangkan paras hormon kortisol didalam badan.

.

Hormon ini merupakan hormon penyebab stress.

.

Ia juga sekaligus melajukan lagi tempoh untuk anda berdua terangsang.

.

Kajian daripada saintis di Jerman pula mencadangkan anda untuk melentukkan tengkuk anda ke kanan sewaktu bercium.

.

Ia akan membuatkan anda kelihatan lebih menarik dan akan membuatkan oxytocin didalam badannya lebih cepat penuh.

.

Cara Puaskan Isteri

.

Bahan ini akan meningkatkan rasa percaya dan juga membuatkannya menjadi lebih terangsang.

.

Pastikan juga anda bukan sekadar mencium mulutnya.

.

Menurut William Cane, penulis The Art of Kissing, sebuah survey telah dilakukan terhadap 50,000 orang wanita dan mendapati 96% menyukai “peck” pada bahagian tengkuk adalah satu sesi pemanas badan yang terbaik.

.

Namun, jangan terlebih dalam melakukannya.

.

Menurut Cane, cukup sekadar sekali sekala menurunkan bibir anda ke tengkuknya untuk memberikan sedikit rangsangan pada kawasan tersebut.

.

Sekarang, anda perlu melakukan beberapa kerja dalam satu masa.

.

.

Setiap kali anda mencium tengkuknya, tanggalkan satu pakaian pasangan anda.

.

Dengan cara ini, anda mampu untuk menyelesaikan sebarang isu berkaitan keyakinan diri pasangan anda terhadap tubuh badannya.

.

Sebuah kajian yang dilakukan oleh University of Cincinnati menunjukkan jika pasangan anda berasa yakin ketika berbogel, akan lebih mudah untuk dia mengalami orgasm.

.

Puji setiap inci tubuh pasangan anda setiap kali anda menanggalkan pakaiannya menurut kata seorang psikoterapi, Christine Webber.

.

Dalam masa kurang tiga minit, anda akan membuatkan pasangan anda menjadi sangat tidak keruan.

.

.

2. Mengusik

.

.

Pada masa ini, dirinya dah hampir bogel sepenuhnya dan apa yang anda perlu tinggalkan adalah pakaian dalamnya selama sekitar seminit.

.

Menurut pakar terapi seks Paula Hall pula, cuba untuk meramas dan menyentuh bahagian buah dada dan farajnya daripada luar pakaian dalam tersebut.

.

Fokus kepada mengumpul dan membina sensasi tersebut berbanding dengan terus memberikan rangsangan secara terus.

.

Jangan sesekali terlebih terburu-buru kerana anda akan membuatkan pasangan anda berasa seperti mereka tidak mempunyai masa yang mencukupi untuk menikmati hubungan seksual.

.

.

Dengan cara tidak terus membogelkan pasangan anda, dia akan berasa lebih tenang dan akan berasa seperti ada lebih banyak masa untuk bersama.

.

Kemudian, barulah anda tanggalkan pakaian dalam pasangan anda dan cuba untuk menggunakan sebarang pelincir yang baik kerana ini akan membuatkan pasangan anda lebih teruja dan lebih sensitif.

.

Kajian yang dilakukan di US Association for Chemical Reception Sciences mendapati bahawa bau buah seperti strawberi mampu untuk menguatkan lagi deria bau.

.

Gerakkan jari anda perlahan-lahan dalam gerakan circular didalam faraj pasangan anda.

.

Cara puaskan isteri dengan cepat ini merupakan diantara cara terpenting yang anda perlu berikan perhatian.

.

Baca Juga : Jilat Kelentit + Hisap Payudara Isteri – Hehe, Ini Teknik Lebih ‘Advanced’ Untuk Anda Cuba

.

.

3. Gunakan Otot Cinta Anda

.

Cara Puaskan Isteri

.

Menurut pakar seks di Masters & Johnson Institute, teknik cunnilingus merupakan diantara cara terbaik untuk anda membuatkan wanita mengalami orgasm.

.

Ia adalah cara merangsang kelentit pasangan anda samada dengan menggunakan lidah atau jari.

.

Satu lagi cara yang disarankan adalah dengan menggunakan Kivin Method iaitu dengan menggunakan satu tangan, buka faraj pasangan anda.

.

Kemudian, jilat daripada sisi ke sisi cuma sedikit diatas daripada kelentit pasangan anda.

.

Gunakan jari daripada tangan satu lagi dibahagian sedikit bawah daripada bukaan farajnya.

.

Bila anda dapat rasa pasangan anda sedikit menggeliat, ia bermaksud anda berada pada tempat yang betul.

.

.

4. Mula Masuk

.

.

Untuk mencapai orgasm, anda tidak boleh bergantung kepada foreplay semata-mata.

.

Berdasarkan kajian terkini yang dijalankan oleh Journal of Sexual Medicine mendapati bahawa kadar konsistensi orgasm adalah lebih berkait rapat dengan tempoh anda menjolok berbanding dengan tempoh foreplay.

.

Dalam kajian lain yang terdapat didalam journal tersebut juga mencatatkan purata masa yang diperlukan untuk klimaks selepas dijolok adalah sekitar 7 minit.

.

Posisi yang patut anda elakkan untuk menjolok pasangan anda bagi memastikan cara puaskan isteri ini berhasil adalah:

  • Jolokan terlalu dalam
  • Jolokan terlalu laju

.

Anda juga boleh gunakan Coital Alignment Technique yang perlu dimulakan dengan posisi missionary dan undur sedikit ke belakang supaya dasar zakar anda berehat pada kelentit pasangan anda.

.

Sangkut kaki anda pada hujung katil kemudian perlahan-lahan tarik badan anda kedepan dan kebelakang.

.

Cara Puaskan Isteri

.

Cara ini akan membuatkan zakar anda perlahan-lahan mengurut kelentit pasangan anda yang sangat mengghairahkan buatnya dan ia juga akan berikan anda sensasi mengasyikkan yang mudah untuk anda kawal.

.

Teknik alternatif yang anda boleh lakukan adalah Sensory Overload. .

.

Merangsang G-spot dan kelentit pada masa yang sama merupakan salah satu daripada cara untuk anda mencapai orgasm dengan cepat.

.

.

5. Kekalkan Sehingga Akhir

.

Cara Puaskan Isteri

.

Pada masa ini, cara puaskan isteri ini akan buatkan pasangan anda mencengkam cadar dan anda jangan pula tersalah anggap yang anda cuma perlukan satu langkah sahaja lagi untuk membuatnya orgasm.

.

Menurut Dr. Joni Frater, wanita tidak suka apabila anda terlalu kerap menukar dan mengubah teknik dan posisi.

.

Hal ini kerana ia akan mengganggu tumpuan pasangan dan mengurangkan keghairahan mereka.

.

Pasangan anda kemudiannya perlu menikmati semula semuanya daripada awal.

.

Takkan anda nak apa yang anda lakukan tadi menjadi sia-sia dan perlu dilakukan dari awal kembali?

.

Bila anda dah berjaya membuat sesuatu yang memberikan respon positif, anda perlu teruskannya pada kelajuan dan tekanan yang sama juga.

.

.

Simpan teknik atau cara puaskan isteri anda yang lain untuk masa lain pula.

.

Jika anda berjaya melakukan cara puaskan isteri dalam 15 minit dengan sebaiknya, tunggulah nanti.

.

Memang isteri anda akan berterusan memintanya daripada anda.

.

Baca Juga : Posisi Seks Tahan Lama – Lepas Amalkan Ini, Akhirnya Isteri Anda Pun Dapat Mengerang Puas.

.

Sekian sahaja perkongsian kali ini berkenaan cara puaskan isteri dengan cepat tanpa perlu untuk anda bertahan lama.

.

Jangan risau kerana cara ini juga mampu untuk melatih stamina dan daya tahan anda ketika melakukan hubungan seksual.

.

Jangan lupa untuk baca perkongsian kami yang lain juga.

.

Semoga bermanfaat!

.


.

Anda rasa bermanfaat?

.

Jangan lupa Like kami di Facebook, di bawah ni ya.

.

Lebih banyak lagi tips kesihatan seks yang best-best.

0
Your Cart