PUNCA UTAMA BAHAYA VIMAX YANG LELAKI TAK TAHU

Apa Itu Vimax?

.

vimaz-izon-original-canada

 .

Mungkin para lelaki yang masih muda tidak biasa dengan perkataan Vimax ini.

.

Tapi bagi lelaki yang sudah berusia pertengahan 30-an ini, Vimax ini memang sudah sebati dalam pemikiran kami.

.

Vimax Izon Original Canada sudah dijual diseluruh dunia sejak tahun 2001

.

Apa yang anda bakal baca ini mungkin akan mengubah pandangan anda terhadap Vimax.

.

pandangan terhadap vimax

.

Waktu muda dulu, abam memang bahagia dengan isteri tercinta.

.

Siapa yang tak sayang isteri kan?

.

Segala kemahuannya, abam cuba beri yang terbaik.

.

tenaga hilang lesu

.

Bila balik rumah, tenaga bagai dah hilang.

.

Abam pun akui tak dapat layan isteri macam muda-muda dulu.

.

Abam tahu, mereka yang berumur sama dengan abam pun mesti alami masalah yang sama, kan?

.

vimax kkm masalah isteri tak puas

 .

Isteri tak puas la,

Barang tak kuat la,

Lama tak sentuh isteri la,

Performance makin kurang la,

Macam-macam lagi la.

 .

cari penyelesaian masalah zakar di internet

.

Abam cuba cari penyelesaian di internet.

.

Tapi biasa la, bila kita Google, bersepah terjual ubat kuat sana sini.

.

Semuanya claim ubat kuat mereka yang terbaik, tahan paling lama la, dapat panjangkan saiz zakar la.

.

Yang paling tak tahan bila mereka claim ubat kuat mereka tak beri kesan sampingan. Mustahil!

 .

.

Betul ke Vimax tiada kesan sampingan?

.

kesan sampingan vimax

 .

“JANGAN TERPENGARUH DENGAN INDUSTRI UBAT KUAT NI.”

 .

Memang pun sebagai suami, kita mahu kembali jadi kuat & sihar seperti zaman muda dulu.

.

Tapi jangan sampai tertipu dan terpengaruh dengan lambakan ubat kuat overclaim yang terjual, bertebaran di dunia internet.

.

Vimax notis KKM infografik

.

.

Mungkin ada ubat kuat yang betul-betul berkesan, tapi kebanyakkannya pasti ada kesan sampingan yang membahayakan pengguna. 

Bahaya Sildenafil dalam Vimax

 .

struktur sildenafil

.

Ianya diakui sendiri oleh Dr. Zubaidi Hj. Ahmad, Pakar Obstetrik-Pakar Sakit Puan (OBGYN).

. 

.

Seperti yang diceritakan dalam website rasmi Kementerian Kesihatan Malaysia.

.

Terdapat ramai pesakit yang mengalami perbagai jenis penyakit akibat pengambilan sildenafil tanpa mendapat rujukan terlebih dahulu daripada doktor.

.

Antaranya, kisah En. Danial (bukan nama sebenar), yang mengalami serangan jantung hanya selepas satu jam mengambil produk tidak berdaftar, COBRA-X, untuk meningkatkan daya seksual.

.

Berdasarkan ujian makmal yang dijalankan ke atas baki sampel produk, ia telah dikesan mengandungi sildenafil.

Sama seperti COBRA-X, Vimax juga mengandungi sildenafil yang akan memberikan kesan negatif terhadap penggunanya.

Antara jenama ubat kuat lain terkenal yang membahayakan kesihatan juga ialah Candy B.

Health Sciences Authority Singapore (HSA)

.

Candy B telah disahkan oleh Health Sciences Authority Singapore (HSA) mengandungi tadafil yang meninggalkan kesan buruk terhadap tubuh manusia.

Jadi, anda boleh nampak bukan betapa bahayanya pengambilan ubat kuat yang tidak mendapat kelulusan KKM. .

.

Anda boleh juga baca selepas ini: Bahaya Candy B, sayangi jantung & buah pinggang anda.

Hargailah Nyawa Anda

hargai-nyawa-anda-daripada-Vimax

Apa yang terjadi terhadap En. Danial hanyalah salah satu kes terpencil yang diterima oleh Bahagian Regulatori Farmasi Negara (NPRA) berkaitan produk tidak berdaftar yang disyakit menyebabkan kesan sampingan serius terhadap tubuh.

Banyak lagi sebenarnya kes-kes terpencil akibat pengambilan ubat yang tidak mendapat kelulusan KKM, lebih-lebih lagi ubat kuat seperti Vimax.

Nasihat ikhlas abam, hentikanlah makan dan guna produk-produk yang tidak mendapat kelulusan KKM seperti Vimax dan Candy B.

.

Korang lagi sayang nyawa, atau sayang kepuasan seks korang yang sementara tu?

.

.

‘Ubat Kuat’ yang mendapat Kelulusan KKM

 .

Pembantu-Tadbir-N19-Kementerian-Kesihatan-Malaysia-KKM

.

Kepada pengguna Vimax , sila tanya diri anda:

.

Adakah Vimax berdaftar dengan KKM ?

.

Menurut facebook rasmi Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) , mereka menyatakan bahawa Vimax ini tidak berdaftar dibawah mereka.

.

vimax bahaya

.

Tiada salahnya untuk membeli produk yang tidak berdaftar dengan KKM.

.

Tetapi untuk menjamin keselematan untuk jangka masa panjang , pemilihan produk yang selamat untuk dimakan sangat penting.

.

Jom tonton video penerangan dari Dr Ismail Tambi tentang bahaya ubat kuat tak berdaftar ni.

.

.

Nak lagi power, produk kuat tersebut juga mendapat pengesahan daripada Pakar Obstetrik-Pakar Sakit Tuan (OBGYN) seperti Dr. Ismail Tambi, Dr. Pakar Sakit Tuan no. 1 di Malaysia.

Kalau anda mencari ubat kuat yang mendapat pengesahan daripada KKM, JAKIM, malah daripada Dr. Ismail Tambi, bolehlah baca di sini:

https://www.mens-formula.com/

Bukanlah abam nak promote, cumanya abam tak jumpa lagi ubat kuat yang betul-betul mendapat pengiktirafan KKM, JAKIM dan Pakar Obstetrik-Pakar Sakit Puan (OBGYN) selain daripada Xgene Royale ini.

Yang power tu, ini hanyalah ubat sapuan, bukannya ubat kena telan pun.

.

Tapi tetap ada halal JAKIM. Power!

Lagipun, Men’s Formula ni juga disahkan 100% selamat oleh Pusat Racun Negara.

Berkesan dan terbukti secara klinikal.

.

Abam berani cakap berkesan sebab abam baru merasai kepoweran produk ini. Haha.

Kalau korang pun dah berumur pertengahan 30-an macam abam, tak rugi untuk mencuba produk sebaik ini.

.

.

Jagalah aset anda tu, elakkan guna Vimax.

.

Isteri pun makin sayang. Bangun pagi pun tersenyum lebar saja. Hehe.

Klik sini untuk tahu lebih lanjut tentang Men’s Formula Biotropics.

ebook cara romen

Your Cart