Shhh.. Jangan Bagitahu Isteri Anda ๐Ÿคซ

Dapatkan Ebook Special ini secara PERCUMA.


Nak Romen dengan Tahan Lama + Zakar lebih Keras?
Khusus kepada anda, pembaca Blog SuamiSihat ini sahaja
Dapatkan Sekejap ni

Jilat Kelentit + Hisap Payudara Isteri – Hehe, Ini Teknik Lebih ‘Advanced’ Untuk Anda Cuba

Cuba tanya isteri anda, dia suka tak kalau anda jilat kelentit?

.

Ke anda tak pernah cuba pun?

.

.

Jangan ambil mudah bab ini kerana ia mampu memberikan sensasi yang lebih berbeza buat pasangan anda.

.

.

Pernah Dengar โ€œJilat-jilat Bila dah Basah Baru Cucuk?โ€

.

.

Kalau anda tak pernah dengar, tak mengapa asalkan anda tak pernah mengabaikan kepuasan isteri anda.

.

Menjilat faraj isteri bukanlah satu perkara yang asing lagi buat mana-mana pasangan yang melakukan hubungan seksual.

.

Ia dikategorikan sebagai seks oral dan juga sebahagian daripada foreplay.

.

Untuk lebih spesifik, kawasan yang anda perlu jilat adalah pada bahagian kelentit isteri anda.

.

Kalau anda nak tahu, kawasan ini merupakan kawasan yang sangat sensitif buat isteri anda tapi sangat-sangat โ€œsedapโ€.

.

Ada yang kata ia lebih sedap daripada dijolok cumanya kami tak berani nak kata lebih sebab anda perlu cuba dengan isteri anda dan lihat bagaimana respons dia nanti.

.

.

Satu lagi bahagian yang akan buat pasangan anda โ€œtak tahanโ€ adalah bahagian payudara.

.

Jadi, dalam artikel kali ini kami akan kongsikan dengan anda cara untuk jilat kelentit dan hisap payudara isteri anda sehingga dia meronta-ronta kenikmatan.

.

Baca Juga : 30 Jenis Ciuman โ€“ Anda Suami Isteri Perlu Mahir Cium Bibir, French Kiss, & lain-lain

.

.

Apa Hukum Jilat Kemaluan Isteri?

.

.

Sebelum kami teruskan dengan tips dan teknik untuk anda jilat kelentit dan hisap payudara pasangan anda, jom baca dulu berkenaan hukum menjilat kemaluan isteri.

.

Dalam hubungan seksual, anda disunatkan untuk bermain-main atau bermanja secara seksual secara intim diantara suami dan isteri.

.

Dengan syarat apa yang anda lakukan tersebut tidak membawa kepada kemudharatan.

.

Berdasarkan firman Allah S.W.T didalam surah al-Baqarah ayat 223,

.

ู†ูุณูŽุงุคููƒูู…ู’ ุญูŽุฑู’ุซูŒ ู„ู‘ูŽูƒูู…ู’ ููŽุฃู’ุชููˆุง ุญูŽุฑู’ุซูŽูƒูู…ู’ ุฃูŽู†ู‘ูŽู‰ูฐ ุดูุฆู’ุชูู…ู’

.

Maksudnya: โ€œIsteri-isteri kamu adalah sebagai kebun tanaman kamu, oleh itu datangilah kebun tanaman kamu menurut cara yang kamu sukai dan sediakanlah (amal-amal yang baik) untuk diri kamu;โ€

.

Jadi, para ulama bersepakat bahawa hukumnya adalah harus bagi seorang suami untuk menyentuh dan bermain dengan kemaluan isterinya secara seksual.

.

.

Antara bahagian yang dilarang adalah bahagian lubang punggung seperti yang disebut oleh Syeikh Zainuddin al-Malibari, murid kepada Imam Ibn Hajar al-Haitami, dalam kitabnya Fath al-Mu`in (halaman 482) :

.

ูŠูŽุฌููˆุฒู ู„ูู„ุฒู‘ูŽูˆู’ุฌู ูƒูู„ู‘ู ุชูู…ูŽุชู‘ูŽุนู ู…ูู†ู’ู‡ูŽุง ุจูู…ูŽุง ุณููˆูŽู‰ ุญูŽู„ูŽู‚ูŽุฉู ุฏูุจูุฑูู‡ูŽุง ูˆูŽู„ูŽูˆู’ ุจูู…ูŽุตู‘ู ุจูŽุธูŽุฑูู‡ู

.

Maksudnya: โ€œDiharuskan bagi seorang suami itu menikmati secara seksual akan tubuh isterinya, selain daripada lubang dubur (liwat), sekalipun dengan menghisap biji kelentitnya.โ€

.

Jadi, hukum bermain secara seksual dengan semua bahagian yang dibenarkan adalah diharuskan oleh syarak selagi mana ia tidak membawa kepada sebarang masalah dan penyakit.

.

Sebab itulah penting untuk anda memaksimumkan pengetahuan anda berkenaan hubungan seksual dan jangan asyik mengulang perkara yang sama sahaja.

.

Ditambah pula dengan sekarang ini terdapat banyak fitnah syahwat seperti zina, pornografi dan pelacuran, maka sebarang teknik yang boleh menambahbaik kualiti hubungan seksual adalah sangat diharuskan.

.

.

Apa Rasa Jilat Kemaluan Perempuan?

.

.

Mungkin ada yang mengatakan kawasan faraj isteri adalah sedikit berbau dan akan mengurangkan kenikmatan untuk anda menjilatnya.

.

Sebenarnya salah siapa kalau hal ini berlaku?

.

Anda tak boleh salahkan isteri anda 100% kerana anda sendiri tak berusaha untuk menjaganya dengan baik.

.

Rasa dan bau yang terhasil pada faraj isteri anda bergantung kepada corak kehidupan dari segi gaya hidup dan pemakanan isteri anda.

.

Jika dia tidak menjaga kebersihan diri dengan baik terutamanya pada bahagian alat sulit, menjadi tanggungjawab anda untuk mengajarnya.

.

Barulah anda dapat menikmati keenakan faraj isteri anda sepenuhnya.

.

.

Ada beberapa makanan yang perlu dielakkan bagi memastikan bau pada bahagian tersebut lebih โ€œsedapโ€ seperti:

  • Bawang
  • Kobis

.

Untuk menjadikan baunya lebih enak lebihkan makanan seperti nenas atau buah-buahan lain.

.

Baca Juga : Posisi Seks Tahan Lama โ€“ Lepas Amalkan Ini, Akhirnya Isteri Anda Pun Dapat Mengerang Puas.

.

.

Kenapa Kita Lelaki Suka Jilat?

.

ย 

.

Ada beberapa perkongsian di internet yang menceritakan kenapa lelaki sangat suka jilat kelentit.

.

ย 

Antaranya adalah, lelaki rasa lebih terangsang apabila melihat pasangan mereka menikmati setiap saat seks oral dilakukan terhadap pasangan tersebut.

.

Ekspresi wajahnya yang kenikmatan, moaning yang mengghairahkan, ditambah pula dengan dia menarik-narik rambut lelaki atau cadar, memang akan buat lelaki turut merasakan satu sensasi yang berbeza.

.

Dengan seks oral, pasangan anda akan lebih berinteraksi dengan menggunakan bahasa tubuh.

.

ย 

Itu sebenarnya yang menimbulkan rangsangan luarbiasa terhadap lelaki.

.

Ia merupakan satu feedback terbaik yang boleh diminta oleh lelaki kerana ia menandakan bahawa mereka berjaya membuatkan pasangan mereka benar-benar kenikmatan.

.

ย 

ย 

.

Kebanyakan wanita juga akan berubah moodnya 100% menjadi lebih baik selepas menikmati hasil jilat kelentit daripada lelaki.

.

Masa ini anda boleh minta apa sahaja dengannya dan tidak terhad kepada permintaan seksual semata-mata.

.

Ada juga lelaki yang sukakan cabaran untuk membuatkan pasangan mereka orgasm dengan jilat kelentit.

.

Sebabnya anda tak boleh sentiasa gunakan cara yang sama untuk jilat kelentit.

.

Anda perlu sentiasa fikirkan teknik dan cara baru untuk membuatnya orgasm dan cabaran ini sendiri mampu memberikan satu bentuk pencapaian yang baik buat lelaki.

.

.

Cara Jilat Kelentit

.

.

Kalau anda dah faham hukum dan kenapa lelaki suka jilat kelentit pasangan mereka, anda dah boleh belajar cara jilat kelentit yang paling power yang pastinya akan buatkan pasangan anda menikmati kenikmatan yang luarbiasa.

.

.

Langkah Pertama โ€“ Cium Perlahan-lahan ke Bawah

.

.

Buat laluan ciuman anda sendiri dari atas ke bawah.

.

Anda boleh bermula dengan ciuman pada bibirnya untuk menaikkan mood terlebih dahulu.

.

Kemudian turun ke lehernya dan perlahan-lahan mencum setiap inci tubuhnya dari leher ke perut, pusat dan ke kawasan faraj isteri anda.

.

Sewaktu mencium, anda boleh kekalkan eye contact dengan pasangan anda.

.

Tapi anda kena lihat juga kawasan mana yang anda sedang cium kerana pandangan anda pada waktu tersebut boleh jadi sangat creepy atau hot.

.

Sebelum anda terus jilat kelentit, cium dulu kawasan dalam paha pasangan anda.

.

Test samada pasangan anda suka atau tidak kawasan ini.

.

.

Langkah Kedua โ€“ Cari Kelentit

.

.

Bila anda dah temukan kelentit pasangan anda, jangan berlengah lagi.

.

Kalau anda tak tahu macam mana rupa kelentit pasangan anda, anda cari sesuatu yang kelihatan seperti biji dalam saiz kacang pada bahagian atas faraj pasangan anda.

.

Cuba berikan sedikit sentuhan padanya dan lihat apa reaksi pasangan anda samada dia menikmati atau tidak.

.

Jika ia berjaya membuatkan pasangan anda tidak keruan, anda boleh berasa yakin bahawa itu adalah kelentit.

.

Anda perlu tahu bahawa kelentit merupakan diantara bahagian yang lebih sensitif dan mempunyai lebih banyak saraf berbanding dengan kepala zakar anda.

.

Ia juga merupakan diantara faktor utama orgasm bagi mana-mana wanita.

.

Jika anda benar-benar mengikuti tips yang kami kongsikan ini, bersedialah untuk melihat pasangan anda kenikmatan yang anda sendiri tak pernah saksikan.

.

.

Langkah Ketiga โ€“ Jilat Sekeliling Kelentit

.

.

Jilat kelentit bermula dengan kawasan sekelilingnya dahulu.

.

Anda perlu adakan sesi warm up terlebih dahulu dengan mengusik pasangan anda sehingga dia dah tak sabar-sabar dan meronta-ronta meminta lebih lagi daripada anda.

.

Jilatnya keatas, kebawah dan kesisi atau kemana-mana arah yang anda suka tapi mula dengan perlahan-lahan dahulu.

.

Kemudian anda boleh mula tingkatkan lagi intensiti jilat kelentit tersebut bergantung kepada respons pasangan anda.

.

Anda juga boleh membuat lidah anda kepada apa-apa bentuk dan cuba jilat dengan bentuk tersebut.

.

Anda juga boleh gunakan Kivin Method dimana jilat kelentit dilakukan dari sisi kelentit pasangan anda bukan betul-betul dari depan.

.

.

Langkah Keempat- Tanya Mereka Suka Atau Tak

.

.

Betul. Anda kena tanya setiap apa yang anda lakukan kepada mereka sewaktu hubungan seksual samada mereka suka atau tidak.

.

Tak salah pun untuk anda bercakap perkara ini dengan pasangan anda dan mengharapkan tips online semata-mata.

.

Hal ini kerana setiap wanita mempunyai kecenderungan mereka yang tersendiri.

.

Ada sesetengah wanita yang sukakan anda jilat kelentit mereka perlahan-lahan, laju, dalam bulatan atau keatas dan kebawah.

.

Dengar sebarang feedback dan permintaan mereka jika anda dan cuba penuhinya.

.

Baca Juga : Seks Oral โ€“ Cara Ajak & Ajar Isteri Anda Foreplay, Blowjob, Handjob & lain-lain

.

.

Langkah Kelima โ€“ Sentuh Juga Bahagian Lain

.

.

Jangan fikir jilat kelentit hanya perlu menjilat kelentit semata-mata.

.

Jilat juga kawasan lain pada faraj pasangan anda.

.

Sama macam anda yang sewaktu di-blowjob anda suka untuk pasangan anda bermain dengan โ€œbolaโ€ anda, begitu juga pasangan anda.

.

Anda boleh gunakan jari anda untuk merangsang kawasan lain seperti paha, bahagian dalam paha, payudara dan lain-lain kawasan.

.

Anda juga boleh masukkan jari kedalam faraj pasangan anda sewaktu anda sedang jilat kelentit.

.

Kemudian, perlahan-lahan merangsang kawasan G-spot pasangan anda.

.

Buat semua tanpa perlu berhenti jilat kelentit pasangan anda.

.

.

Langkah Keenam โ€“ Sentiasa Buat Benda Baru

.

.

Sentiasa ubah-ubah cara jilat kelentit pasangan anda kecualilah mereka sendiri yang tak nak anda berhenti dan teruskan dengan teknik yang sama.

.

Walaupun kawasan kelentit merupakan diantara kawasan yang paling sensitif namun jika anda jilat kelentit terlalu lama, ia akan mulai berasa bosan.

.

Jadi, anda boleh juga cuba menghisap lembut kelentit untuk berikan sensasi yang berbeza.

.

.

Cara Hisap Payudara Isteri

.

.

Untuk menghisap payudara isteri pula, anda boleh ikuti tips yang bakal kami kongsikan dibawah.

.

Buat dengan penuh perasaan, baru isteri anda dapat menikmati kepuasan luarbiasa.

.

.

1. Mula Dengan Lembut

.

.

Bila anda baru sahaja nak mula mengenalpasti tahap sensitiviti pasangan anda, anda boleh mulakan dengan lembut dan perlahan.

.

Anda boleh mulakan dengan meramas-ramas payudara pasangan anda dari luar pakaian terlebih dahulu.

.

Anda juga boleh meramas penuh payudara isteri anda dengan lembut dan mencium kawasan lurah pasangan anda.

.

Kemudian perlahan-lahan ke bahagian puting dan perhatikan ke tahap mana anda berjaya buatkan pasangan anda terangsang.

.

.

2. Sama Macam Jilat Kelentit

.

.

Sebenarnya ada persamaan diantara cara anda menghisap puting payudara isteri anda dengan cara anda jilat kelentit.

.

Kedua-duanya merupakan kawasan sensitif dan boleh dirangsang dengan cara yang sama.

.

Jika pasangan anda mempunyai kelentit yang sangat sensitif, maka tidak sesuai untuk anda fokus pada kawasan tersebut secara berlebihan.

.

Cuba untuk jilat dan hisap payudara isteri anda dan kawasan kelentit tersebut anda boleh setelkan dengan zakar anda.

.

.

3. Mengusik-usik Payudara Isteri Anda

.

.

Cubalah dengan mencium, meramas, menjilat dan menghisap tapi dengan cara tidak menyentuh kawasan putingnya.

.

Buatkan pasangan anda merasa terseksa terlebih dahulu sehingga dia merayu anda untuk buat lebih lagi.

.

Jika pasangan anda nak anda terus menghisap puting, usikan sebegini memang akan buatkan pasangan anda tidak keruan.

ย 

.

.

4. Sejukkan Kawasan Payudara

.

.

Nak sejukkan tak susah pun kerana anda cuma perlu gunakan air liur anda sewaktu anda menjilat dan menghisap payudara pasangan anda.

.

Kemudian, berikan hembusan lembut pada kawasan tersebut.

.

Rasa dingin dan nyaman ini akan membuatkan pasangan anda menjadi lebih tidak keruan.

.

.

Sekian sahaja perkongsian kali ini berkenaan jilat kelentit dan payudara isteri anda.

.

Hukum jilat tetek isteri anda adalah harus sama seperti dalil yang digunakan untuk menjilat kelentit.

.

Pastikan anda hadam betul-betul perkongsian berkenaan jilat kelentit ini supaya anda dapat berikan sensasi lebih luarbiasa kepada pasangan anda nanti. Semoga bermanfaat!

ย 

.


.

Anda rasa bermanfaat?

.

Jangan lupa Like kami di Facebook, di bawah ni ya.

.

Lebih banyak lagi tips kesihatan seks yang best-best.

Que Segak

Self-proclaimed jejaka macho yang suka menulis dan berkongsi informasi bermanfaat supaya semua lelaki berjaya kekalkan "kejantanan"!